Rob Ras Tuinrealisatie

Rob Ras Tuinrealisatie

Plantencentrum

Plantencentrum Rob Ras Tuinrealisatie te Gastel

Sinds 2010 bent u van harte welkom om ons plantencentrum in Gastel te bekijken. Hier kunt u in elk seizoen de mooiste tuinplanten kiezen en kopen. U vindt hier een grote variatie bomen, waaronder mediterrane bomen en 'vergeten' fruitbomen. In het voorjaar zijn de kassen gevuld met een groot assortiment zomergoed en in het najaar en de winter zijn er viooltjes, primula’s en potchrysanten verkrijgbaar.

Als u het plantencentrum bezoekt komt u dan ook genieten van de rust en inspiratie van de wandeltuin met vijver. Naast de mooie wandeltuin staan er demoschuttingen waaruit u een keuze kunt maken. Deze schuttingen worden in onze werkplaats op maat voor u gemaakt. In het plantencentrum van Rob Ras Tuinrealisatie vindt u ook potgrond, boomschors, siertuinbemesting en andere meststoffen los verkrijgbaar of in zakken. Rob, Wieteke en medewerkers heten u van harte welkom op hun bedrijf en geven graag een vrijblijvend advies.

Over Rob Ras Tuinrealisatie te Gastel

In april 2000 maakte Rob van zijn hobby zijn beroep. Samen met zijn partner startte hij het bedrijf “Rob Ras Tuinrealisatie” op. Hij begon met aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. Voor bedrijven en particulieren. Maar ook bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en Vereniging van Eigenaren behoren inmiddels tot het klantenbestand.

De specialisten maken het waar

Ook al heeft u geen groene vingers, dat betekent niet dat u niet van de natuur houdt. Het is dan ook fijn om te weten dat er specialisten zijn die precies weten wat wel en niet te doen met betrekking tot de groenvoorziening.
 

Boomve​rzorging

Onze boomverzorger is gespecialiseerd in het rooien en snoeien van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen en op elke hoogte. Waar we niet handmatig de boom kunnen afbreken, maken we gebruik van een telescoopkraan om de boom over het huis heen weg te halen.